Skip to main content Skip to footer

Team

Het team van Fysiotherapie Hoogkerk bestaat uit een enthousiast team van fysiotherapeuten met elk zijn specialisatie. Zo kunnen wij iedereen met zijn eigen hulpvraag optimaal helpen.

Regina Witteveen

Regina is werkzaam als geregistreerd bekkenfysiotherapeut MSc en algemeen fysiotherapeut. Ze verzorgt alle bekken gerelateerde klachten.

Hanneke Mason

Hanneke is als fysio- en manueeltherapeut werkzaam bij de locaties Hoendiep en Ruskenborg. Vanuit Fysiotherapie Hoogkerk is ze ook aangesloten bij het rug netwerk en Claudicationetwerk.

Adne Koster

Adne is werkzaam aan het Hoendiep. Hij is verantwoordelijk voor onze algemene fysiotherapie en revalidatie training. Daarnaast is hij gepassioneerd wielrenner.

Giel Melis

Giel is als fysio- en manueeltherapeut werkzaam bij de locaties Hoendiep en Ruskenborg. Giel verzorgt op de dinsdagavond het inloopspreekuur bij Korfbalvereniging Hoogkerk. Tevens is hij aangesloten bij het rugnetwerk.

Martijn Hofman

Martijn is als fysio- en manueeltherapeut werkzaam bij de locaties Hoendiep en Ruskenborg.
Martijn is vanuit Fysiotherapie Hoogkerk aangesloten bij het rug netwerk.

Kasper Blaauw

Kasper is als fysiotherapeut werkzaam bij de locaties Hoendiep en Ruskenborg.

Ilse Ottens

Ilse is werkzaam binnen Fysiotherapie Hoogkerk op de locaties Ruskenborg en Hoendiep. Ilse is namens de praktijk aangesloten bij het Chronisch Zorgnet

Lianne Bosma

Lianne is als kinderfysiotherapeut werkzaam binnen Fysiotherapie Hoogkerk op locatie Hoendiep.

Rebekka van der Laan

Rebekka is als kinderfysiotherapeut i.o. werkzaam binnen Fysiotherapie Hoogkerk op locatie Hoendiep.

Mariken Tjakkes

Mariken is werkzaam op de locaties aan het Hoendiep en Ruskenborg. Naast de opleiding tot craniaal-sacraaltherapeut die ze volbracht heeft is Mariken afgestudeerd oedeemtherapeut. Voor de praktijk verzorgt ze ook de ontspanningstherapie.

Elke Veld

Elke is werkzaam aan het Hoendiep als (sport)fysio- en manueeltherapeut. Elke is vanuit Fysiotherapie Hoogkerk aangesloten bij het schoudernetwerk.

Gerda Bijsterveld

Gerda is werkzaam als administratief medewerker en tevens ons aanspreekpunt van de praktijk.

Heeft u vragen en/of klachten?

Neem contact op met Fysiotherapie Hoogkerk!