Skip to main content Skip to footer

Fysiotherapie

De algemeen fysiotherapeut behandelt mensen met klachten aan het bewegingsapparaat. Hij of zij is de specialist op het gebied van het menselijk bewegen. Jaarlijks gaan er zo een drie miljoen mensen naar de fysiotherapeut. De aandoeningen kunnen zijn ontstaan door te sporten, een verkeerde houding, onverwachte bewegingen, het uitoefenen van werkzaamheden of door slijtage.

Fysiotherapie Hoogkerk

U kunt bij de fysiotherapeuten van Fysiotherapie Hoogkerk aan het Hoendiep 221 en Johan Dijkstralaan 5 zonder en met verwijsbrief bij ons terecht. Bij de eerste afspraak vormt de fysiotherapeut van Fysiotherapie Hoogkerk een zo volledig mogelijk beeld van uw klachten, door u eerst te onderzoeken en vragen te stellen. Op basis daarvan kan de fysiotherapeut van Fysiotherapie Hoogkerk samen met u een behandelplan opstellen. Dit is maatwerk. Wel werken wij met vaste richtlijnen als basis, maar uiteindelijk is elk mens weer anders. Elke klacht is anders en elk lichaam reageert anders.

Fysiotherapie Hoogkerk helpt!

U kunt voor alle beweging gerelateerde klachten langs de fysiotherapeut. Voor het bevorderen van de kwaliteit binnen onze praktijk hebben alle therapeuten haar of zijn kwaliteiten verworven door zich te specialiseren binnen een bepaald domein.

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op via onze contactpagina.