Skip to main content Skip to footer

Sportfysiotherapie

Bij Fysiotherapie Hoogkerk kunt u terecht bij onze sportfysiotherapeut Elke Veld. Zij verzorgd onder ander het inloopspreekuur voor KV Hoogkerk en de medische begeleiding van KV Hoogkerk.
Sportfysiotherapie is een specialisatie binnen de fysiotherapie en bedoeld voor mensen met sport gerelateerde blessures en klachten. Een sportfysiotherapeut weet welke eisen de betreffende sport aan uw lichaam stelt en kan u daardoor het beste ondersteunen in een zo snel mogelijke terugkeer op het gewenste niveau van sportbeoefening.

Sportfysiotherapie voor iedereen

De sportfysiotherapeut is er niet alleen voor de topsporter, maar ook juist voor de sporter, die op amateur of recreatief niveau zijn sport beoefent en uw leeftijd speelt hierbij dus ook geen rol van betekenis.
Voor het stellen van een diagnose, het behandelen van een blessure, het opbouwen richting volledig hervatten van uw sportactiviteiten en/of het voorkomen van een (nieuwe) sportblessure in de toekomst bent u bij Fysiotherapie Hoogkerk in de beste handen.
Daarnaast is de sportfysiotherapeut ook de aangewezen persoon om u te voorzien van advies, indien u een keuze wilt maken voor een bepaalde sport, van de beste aanpak tot materiaal en tot slot voor sportmedische begeleiding van trainingsprogramma’s en prestatieverbetering.

Samenwerking

Binnen onze praktijk wordt om uw blessure zo goed mogelijk in kaart te brengen ook met onze echografisten Giel Melis en Hanneke Masson samengewerkt. Wanneer er bijvoorbeeld het vermoeden bestaat dat er een speurscheuring is in plaats van een spierverrekking kunnen onze echografisten duidelijkheid scheppen.
Fysiotherapie Hoogkerk verzorgd bij HFC ’15 op de maandagavond en woensdagmiddag ook het sportspreekuur.
Wilt u een afspraak voor uw sport specifieke vraag ? U kunt contact opnemen met ons middels het contactformulier, telefonisch, per mail of WhatsApp.